Ma sem lesz izgalomból hiány a Farm VIP-ben, ugyanis jön a nagy pénzrablás, amelyben a csapat lehetőséget kap arra, hogy egymillió forinttal növelje a főnyeremény értékét.  Ráadásul a mai adás végén egy újabb Farmgyűlést is kell tartaniuk a játékosoknak, ezúttal arról döntenek majd, hogy ki az, akit az elődöntőben szeretnének látni.

A Farmgyűlés előtt egy meglepetés is várja a TOP5-öt: szeretteik érkeznek hozzájuk, hogy tanácsokkal és pozitív energiával töltsék fel őket – előtte nekik készítenek vásári nyalánkságokat, Zsolti koordinálásával.

Az édességek készítése közben azonban Dia és Dóri között egy kisebb konfliktus is kibontakozott, mivel Dia sérelmezte Dóri modorát, majd  a későbbiekben nem nézte jó szemmel, hogy Dóri kivonja magát olyan részfolyamatból, amikhez állítása szerint éppen ő ért.

"Próbáltam javaslatot tenni arra, hogy álljunk neki a feladatnak, és Dóri is elmondta, szerinte hogyan kellene. Nem is ezzel van a baj, deaz ő hangjában valahogy soha nem a segítő szándékot érzem, hanem a kioktatást, és a kettő között óriási különbség van, és ez szerintem nem segítség" - mondta el őszintén Dia, majd hozzátette: nem bánja, hogy hamarosan véget ér a játék.

Farm VIP: Dia és Dóri között egy kisebb konfliktus alakult kiTV2

"Nagyon örülök, hogy eljutottunk a TOP5-be, de közben boldog is vagyok, hogy ennek lassan vége. A való életben olyan emberekkel vagyunk körülvéve, akiket én választottam, és akik engem választottak, ezért működik jól a barátságunk. Itt viszont olyan emberekkel lettünk összerakva, akikről nem mi döntöttünk: én az életben például Dóri mellett elmennék, nem is érdekelne a véleménye. Csak itt nincs lehetőségem rá, együtt kell élnem vele, talán ez a legnehezebb így a játék vége felé."

Hogy végül elkészül-e minden a vendégvárásra, sikerül-e megkaparintania a csapatnak a plusz 1 milliót, illetve melyik három játékos küzdhet meg a csütörtöki dupla adás elődöntőjében, az ma este kiderül.

 

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!