Kóbor János fia, Dániel összetört a gyásztól: sajnálja, hogy édesapja nem tölthetett elég időt az unokákkal

Forrás: Facebook/Omega -
Kóbor János Kóbor János fia Kóbor Dániel gyász Kóbor János halála
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kóbor János, az Omega frontembere hétfőn veszítette életét koronavírus-fertőzésben. Felesége, Deme Zsóka tejesen összetört, és az együttes menedzsere, Trunkos András most azt mondta, a rocklegenda fia, Dániel is összeomlott.

"Mecky és Dani nagyon közel álltak egymáshoz, így érthető, hogy a fiú összetört a gyásztól. Jó viszonyuk volt, és nemcsak az apa-fia kapcsolatuk volt példás, de a munkában is megtalálták a közös hangot. Dani dolgozott az együttessel, háttérmunkát és videókat készített, mindenben egyetértett az apjával. Amikor legutóbb beszéltem vele, azt mondta, az Omegával való munkát nem szeretné feladni. Tisztelte, szerette az apját, és viccesen Meckynek szólította őt. Daninak már családja van, és szomorú, hogy az édesapja nem tölthetett elég időt az unokákkal. Zsóka előző kapcsolatából is van már unoka, de még nagyon picik a gyerekek, akik így már nem is ismerhetik meg a nagypapájukat" - mondta a menedzser a Blikknek.

Kóbor János első házasságából született a fia, Dániel Forrás: Facebook/Omega

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.