Karácsonyi sminktippek Papp Ineztől: ha már unod a klasszikus arany-vörös sminket - Videó

Miley Cyrus divat és dekor Papp Inez videó karácsonyi smink 90-es évek Kon-tour
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elkezdődött a Life.hu Kon-tour című online beauty műsora, amelyben 6 hazai influenszer avatja be a nézőket a divattal, sminkkel és szépségápolással kapcsolatos tippjeibe. 

Az első epizódban Papp Inez mutat nekünk egy varázslatos, 90-es évek inspirálta karácsonyi sminket. Inez bevallotta, eddig minden egyes évben arany színű sminket készített vörös rúzzsal kombinálva, de látott egy képet Miley Cyrusról, aki kékre cserélte az aranyat: ekkor már tudta, ki kell próbálnia ezt az igazán extravagáns, szokatlan elképzelést.

A klasszikus karácsonyi sminkekhez képest Inez több változtatást is alkalmazott: a kék szemhéjpúder alapjaiban formabontó, ha a karácsonyra gondolunk, ahol általában a zöld-arany-vörös színek dominálnak. Nemcsak a szemsminknél újított, hanem azt a bizonyos vörös rúzst is elrejtette a fiók mélyére, helyette pedig egy csodálatos, csillogó, rózsaszín szájfényt használt.

Papp Inez a Kon-tour című műsorban Fotó: Csudai Sándor - Origo

Az influenszer tarsolya tele van szuper praktikákkal: például azt tanácsolja, hogy a szemöldök végét ne húzzuk lefelé, mert attól szomorú bociszemünk lesz - inkább kifele húzzuk a vonalat. Továbbá azt javasolja, hogy a szemhéjpúdert az ujjunkkal vigyük fel szemhéjunkra a pigmentáltabb végeredmény érdekében.

Ez azonban még nem a vége. A további kreatív ötletekért és a fantasztikus szemsmink elkészítési módjáért nézd végig az alábbi videót.

Kövesd a Kon-tour epizódjait minden szerdán és vasárnap a Life.hu-n

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.