A Nagy Ő kiesője nem tartja igazi férfinak Tóth Dávidot: "El kellett volna döntenie, hogy ki tetszik neki"

Nagy Ő (tévéműsor) csók rózsaceremónia Tóth Dávid
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nagy Ő újabb két lánytól búcsúzott el, a ceremónián ők maradtak rózsa nélkül. Sem Cinti, sem Rebeka nem lepődött meg: utóbbi nem is szeretett volna tovább maradni. 

Csalódottan, egy picit megtörve, de minden jót kívánva búcsúztak el a műsortól és A Nagy Ő-től azok a lányok, akik nem kaptak rózsát a ceremónián. Cinti elmondta, számított arra, hogy Dávid nem fogja őt választani. Elmondta, egyáltalán nem szomorú, és azt kívánja, hogy az egykori kajakos találja meg élete szerelmét.

Tóth Dávid a rózsaceremónián Forrás: TV2


Tóth Lilla Rebeka a másik lány, akinek távoznia kellett a műsorból, de őt sem érte váratlanul a döntés. Bár ők korábban azért már igen közel kerültek egymáshoz. "A Dáviddal való csókom után nagyon sok minden történt vele, egyre közelebb került a többi lányhoz, tőlem pedig eltávolodott. Sajnálom, hogy így történt, remélem a jövőben mindketten megtaláljuk a nagy ő-t" - mondta kiesése urán Rebeka.


A Ripostnak pedig azt mondta, nem maradt volna szívesen tovább a műsorban.

Egy igazi férfi legalábbis nem ennyire bizonytalan.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.