ByeAlexet megváltoztatja a szerelem: tőle szokatlan dolgot tett a barátnőjéért

Forrás: RTL Klub -
karácsony divat és dekor ByeAlex zenész énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
ByeAlex szerelmes, és úgy tűnik, ez megváltoztatja az énekest. Egy kedves karácsonyi gesztussal próbált a barátnője kedvében járni.

ByeAlexnek nem annyira fontos, hogy karácsonyi fényekben ússzon az otthona, barátnője kedvéért azonban feldíszítette a teraszát.

„Oké, szóval az Andrist megkértem arra, hogy segítsen nekem ezeket a sz.rokat körbe rakni. Nem magam miatt, hanem egy kedves lány szeretné, hogy legyen ilyenünk" – kezdte Instagram-történetében Alex, aki zenésztársával épp fényfüzéreket bogozott ki az erkélyén.

Forrás: RTL Klub

„És én azt hittem, hogy ez egy perc, de rájöttem, hogy nem" – és Andris igazolta, hogy nehéz a füzért szétszedni.

Az is kiderült, hogy Alex még karácsonyfát sem szerzett be az idei ünnepre: „Na, nem érdekel az a fa. Kész" - hangzott el a videóban.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.