Nyolc éve hunyt el Paul Walker: lánya szívszorító sorokkal emlékezett meg róla - Fotó

gyász Paul Walker Meadow Walker megemlékezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Halálos Iramban filmek sztárja csupán 40 éves volt, amikor autóbalesetben elhunyt. Lánya akkor még csak mindössze 15 éves volt.

A 23 éves modell az Instagram-oldalán osztott meg egy megható képet édesapjáról és saját magáról édesapja halálának nyolcadik évfordulóján.

A Halálos Iramban filmek sztárja egy jótékonysági rendezvény után szenvedett autóbalaesetet egy barátjával még 2013-ban, mindketten életüket vesztették. Meadow ekkor csupán 15 éves volt, nagyon megrázták a történtek.

"Végtelenül szeretlek és hiányzol. Ma és minden egyes nap ünneplem az életedet, a szeretetedet. És téged, te voltál a legjobb barátom"

- írta az Instagram-oldalára feltöltött képe mellé Meadow.

A modell gyermekkorát édesanyjával töltötte, de később úgy döntött, Kaliforniába költözik apjához. A halála előtti egy évet tölthették együtt, ez idő alatt nagyon közel kerültek egymáshoz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.