Tehénben született újjá a férje, hozzáment az állathoz az özvegy

Forrás: Shutterstock -
házasság Kambodzsa újjászületés tehén reinkarnáció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepő dolgot tett egy kambodzsai nő. Feleségül ment egy tehénhez, miután az állat megcsókolta őt, sőt még az emeletre is követte az asszonyt.

A 74 éves Khim Hang azért ment hozzá a tehénhez, mert meg van győződve róla, hogy elhunyt férje reinkarnálódott az állatban. Az özvegy először akkor érezte meg férje szellemének jelenlétét, amikor a tehén megnyalta a haját, a nyakát, majd pedig megcsókolta.

Illusztráció Forrás: Shutterstock

A nő családja nem néz rá ferde szemmel, sőt fia is hisz az édesanyjának. A fiú elmondta, hogy ő is érzi a tehénben apja szellemét, és éberen ügyelnek arra, hogy az állat el ne szökhessen otthonról.

Hang megtiltotta a gyerekeinek, hogy halála után eladják vagy bántsák a tehenet, sőt megkérte őket arra, hogyha az állat elpusztul, akkor ugyanolyan temetése legyen, mint egy embernek - idézte a The Sun cikkét a Ripost.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.