Csúnya nyelvbotlás: véletlenül Ferenc pápa halálát jelentették be a tévében

tévedés Ferenc pápa halálhír kínos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyik brit kereskedelmi televízió, az ITV egyik műsorvezetője, Kylie Pentelow élő adásban beszélt Ferenc pápa karácsonyi beszédéről, ekkor történt a kínos baki.

"A katolikus egyházfő azt mondta, az oltást elérhetővé kell tenni azok számára, akiknek a legnagyobb szükségük van rá. Haláláról bejelentést tettek... ó, bocsánat!"

-hangzott el a csatornán.

Hatalmas szerencse, hogy a stúdióban résen voltak, és azonnal visszavették a képet. A szerencsétlen nyelvbotlással ellentétben az egyházfő természetesen jól van.

Még a nyár közepén műtötték, de nagyon gyorsan felépült, és szeptember 12-én már eljöhetett Budapestre, hogy megtartsa az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus zárómiséjét.

A mémekre pedig nem kellett sokat várni, villámgyorsan ellepték az internetet. Volt, aki azt írta: "Valaki azonnal nyomjon a kezébe egy italt: mindannyian hibázunk."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.