Balázs Klári és Korda György az élethosszig tartó tanulás nagykövetei lettek!

Korda György Balázs Klári Több mint testőr képzések tanulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt képviselik, hogy nem szabad ötven vagy hatvan évesen sem befelé fordulni, érdemes új szakmát, nyelveket tanulni, amitől nem csak hasznosabbnak érzi magát az ember, hanem kiegészítő anyagi forrás is lehet. A Nyitok programon keresztül országosan, online lehet részt venni a képzéseken, díjmentesen!

Korda Györgyöt és Balázs Klárit már nagyon sokféle szerepben láthattuk, most az élethosszig tartó tanulás nagykövetei lettek. Alátámasztják a mondást, miszerint tanulni sohasem késő.

Korda György elmondta, ő még sosem találkozott olyan emberrel, akinek mindenről volt tudása. Viszont az, hogy az ember szeretné, hogy mindenről legyen tudása, az természetes. Ehhez már számtalan program közül válogathatunk. Ő például rengeteget tanul a nyelvről, nyelvekről.

Balázs Klári hozzátette, hogy ő úgy gondolja, tanulni mindig muszáj. Egy ember akkor kezd el megöregedni, amikor becsukja a szemét, és már nem érdeklődik a dolgok iránt.

A szakértő alátámasztotta, hogy nagyon fontos, hogy ne csak a fiatalok, hanem az idősek is folyamatosan képezzék magukat, hiszen ezzel hasznosnak és fontosnak érzik magukat, továbbá segíti a szellemi frissesség szintentartását is.

Ha szeretnél többet megtudni az ingyenesen elérhető képzésekről, nézd meg az alábbi Több mint testőr videót:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.