Innováció a látásvizsgálatban - egyáltalán nem mindegy, hol nézetjük meg a szemünket

migrén Több mint testőr szemüveg látásvizsgálat látásromlás szem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 3 perces, 30 ponton végzett vizsgálat teljes képet ad a szem állapotáról. Itt az idő, hogy mindenki megismerje a világ egyik legpontosabbnak tartott diagnosztikai módszerét.

Az idő előrehaladtával a szemromlást egyikünk sem tudja elkerülni. Azonban fontos tény, hogy látásunkkal szerezzük az információk több, mint kétharmadát, sőt, döntéseink 90%-át az éleslátásra alapozzuk. Tehát ha látásunk nem tökéletes, nem is közlekedünk biztonságosan, és már eleve egy balesetveszélyesebb helyzetben vagyunk.

Nagyon fontos, hogy rendszeresen megvizsgáltassuk látásunkat, illetve nézzük szemünk egészségét is. Érdemes olyan helyet választani a vizsgálatra, ahol századnyi pontosságú dioptriás vizsgálatot tudnak végezni, hiszen ezek adják a legmegbízhatóbb eredményeket. Ezek az eszközök akár a megmagyarázhatatlan fejfájás és migrén kiszűrésére is alkalmasak lehetnek.

Ha érdekel a világ egyik legpontosabbnak tartott diagnosztikai módszere, nézd meg az alábbi Több mint testőr videót!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.