Elkapták a koronavírust, ezért első randijuk után összeköltözött a Tinder-pár

COVID-19 összeköltözés pár kapcsolat
Egy olyan sráccal tölti a karantént egy koronavírusos lány, akit épp hogy megismert a Tinderen.

A poppymoore777 nevű felhasználó videóban osztotta meg ezt a TikTokon, amit már több mint 14,6 milliószor néztek meg.

A Tinder társkereső alkalmazáson keresztül ismerkedtek meg egy fiúval. Az első randijukon voltak, amikor kiderült, hogy mindketten elkapták a koronavírust: ezek után úgy döntöttek, hogy ha már így alakult, együtt vonulnak karanténba a srác házában. A lány a TikTokon dokumentálja, hogy mit csinálnak a karantén alatt.

@poppymoore777 “so how’d you guys meet?” #fyp♬ Down Under (feat. Colin Hay) - Luude

A lány több pozitív kommentet is kapott:

"Párkapcsolat 7 napos, ingyenes próbaverziója" - foglalta össze valaki röviden, tömören.

"Vagy össze fogtok házasodni, vagy soha többet nem beszéltek egymással. Nem hiszem, hogy van köztes út, haha" - írta egy másik.

"Ez tuti egy 2023-as Netflix-film cselekménye lesz" - "jósolta" egy kommentelő.

De nemcsak ő gondolja úgy, hogy ez a sztori egy erős alap lenne egy filmhez, valaki a film címét is kitalálta már:

"Omikron romkom?" - írta egy másik hozzászóló.

Valaki pedig felhívta a figyelmet arra, hogy már van egy hasonló film, a Kétéjszakás kaland. Ebben a két fiatal főszereplő egy hóvihar miatt reked a fiú házában, és bár eleinte alig tudják elviselni egymást, végül szerelmesek lesznek.

A követők arra is kíváncsiak, hogy hogy megy a közös karanténozás. A lány egy kommentre adott válasz alapján pedig nem lehet rossz: "Azt hiszem, szerelmes belém".

Borzalmas! Élő adásban vallotta be a népszerű influenszer: bedrogozták és megerőszakoltákhttps://www.life.hu/hirek/20220106-borzalmas-elo-adasban-vallotta-be-a-nepszeru-influenszer-bedrogoztak-es-megeroszakoltak.htmlVolt, aki az anyját is magával vitte - a legrémesebb történetek az online társkeresők világábólhttps://www.life.hu/eletmod/20211229-volt-aki-az-anyjat-is-magaval-vitte-a-legremesebb-tortenetek-az-online-tarskeresok-vilagabol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.