Gelencsér Tímea tippek-tanácsok magazin futás sport Kon-tour
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Helló, Újév! Helló, Új élet! Te tettél fogadalmat szilveszterkor? Netalán azt, hogy többet fogsz sportolni, például futni? A futás rendkívül népszerű mostanában, s ez nem is meglepő, hiszen szinte semmi nem kell hozzá, leszámítva talán egy jó futócipőt. Nem véletlenül fut majdnem minden nap Gelencsér Timi sem.

Gelencsér Timi azt mondta a vele készített interjúnkban, hogy az egyik lábán magassarkút visel, míg a másikon tornacipőt. Nem is meglepő ezután, hogy a szépséges modell-műsorvezető-Exatlon játékos és Dancing with the Stars győztes a Kon-tour legújabb epizódjában sporttal kapcsolatos tippeket ad a nézőknek.

S hogy milyen sportot űz Timi? Sokfélét, ám az biztos, hogy hetente többször is időt szakít a futásra, még akkor is, ha ez a típusú mozgás nem mindig állt közel a szívéhez. Most azonban lerántja a leplet arról, kivel is szeret igazán kocogni... Annyit már most elárulhatunk, hogy

a partnere cuki, pajkos, hatalmas a mozgásigénye és meglehetősen szőrös.

Nem, Timi nem Chewbaccával alias Csubakkával szeret futni, hanem Licsivel, a mentett border collie-val.

Licsi Gelencsér Timi kedvenc futópartnere Forrás: Kon-tour

Licsi remek társa Timinek a testmozgásban, hiszen tíz kilométer meg sem kottyan neki. Arra azonban érdemes mindenkinek ügyelnie, hogy ha kutyussal fut, akkor bizonyos szabályokat betartson.

S hogy miképp kocog vagy sprintel Timi Licsivel, és ezzel kapcsolatban milyen hasznos tanácsokat ad a kutyás futóknak, azt megnézhetitek a Kon-tour legújabb adásában.

Keresd a Kon-tourt minden szerdán és vasárnap a Life.hu-n

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.