Gyanús Nádai Anikó hirtelen eljegyzése a kommentelőknek: szerintük gyereket vár

Hajmásy Péter terhesség menyasszony Nádai Anikó várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mennek a találgatások, miért kérte meg Hajmásy Péter szerelme, Nádai Anió kezét. 

A szerelmesek Dominikán pihentek, amikor nem sokkal az érkezésük után párja megkérte a műsorvezető kezét, amire a boldog menyasszony egyáltalán nem számított.

Nádai Anikó Forrás: Nádai Anikó/Instagram

A valóságshow-szereplőből műsorvezetővé avanzsált Nádai Anikó Instagram-oldalán meg is osztotta örömét, a jegygyűrűjét is megmutatva a rajongóinak. A követők azonnal találgatni kezdtek, vajon miért a hirtelen lánykérés, egyesek a Karib-tengeri álomutazásról készült fotókon keresték az okokat, s azt állítják, a műsorvezető pocakja egyre csak nő, aminek egyetlen oka lehet: gyermeket vár - írja a Bors.

A közösségi oldalakon meg is jelentek a kommentek arról, hogy a gyermekáldás is oka lehetett a hirtelen jött jegyességnek. A hozzászólásokat a képek alól hétfőről keddre a pár törölte, de ezzel csak megerősítették a gyanút: a lángoló szerelmen kívül más is van a háttérben.

Nádai Anikónak már van egy hatéves kisfia, aki teljesen elfogadta édesanyja új választottját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.