Luxuskocsival kezdte az új évet Tóth Andi, feltűnő, zöld csodával rója az utat

Forrás: Tóth Andi/Instagram -
Ford Mustang luxuskocsi Mustang Tóth Andi autója Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miután végigdolgozta a múlt évet, kiadta új számát és megnyerte a Dancing with the Stars második évadát, végre jól megérdemelt pihenését tölti Tóth Andi. Az énekesnő számára pompásan kezdődött a 2022-es esztendő, ugyanis régi álma vált valóra.

Andi egészen régóta arról álmodott, hogy egyszer majd egy Ford Mustangot fog vezetni. Bármikor kérdezték meg, akár 8, akár 22 évesen, ő mindig ezt a márkát választotta volna. Idén pedig végre beteljesült a kívánsága és ezentúl egy feltűnő, zöld luxuskocsival rója majd az utakat Budapesten és az országban egyaránt.

– írta posztjában Andi.

Bomba alakot villantott Tóth Andi - Az ünnepek alatt sem lazsál az énekesnőhttps://www.life.hu/intim/20211228-bomba-alakot-villantott-toth-andi-karacsonykor-sem-lazsalt-az-enekesno.html"Ha ez a magyar népnek túl kihívó, akkor ez van" - Tóth Andi reagált az őt ért kritikákrahttps://www.life.hu/eletmod/20211214-ha-ez-a-magyar-nepnek-tul-kihivo-akkor-ez-van-toth-andi-reagalt-az-ot-ert-kritikakra.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.