Megható levelet írt a váci mentősöknek a lány, akinek megmentették a nagymamáját

nagymama mentő váci mentősök mentősök megható levél megható hála
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az orvosok csak a munkájukat végezték, amikor megmentették a nagymama életét. Az unoka azonban nem tudta magában tartani az érzéseit, és könnyekig meghatotta a mentősöket.

A szívszorító levelet nemrég osztotta meg közösségi oldalán az Országos Mentőszolgálat. Az üzenetet a váci mentőápolók kapták, akik ma reggel megmentették egy nagymama életét. Ugyan az idős asszony állapota még nem tökéletes, de már sikerült stabilizálni. Az unoka a kedves sorokkal csak a háláját szerette volna kifejezni.

"Tegnap hajnalban új értelmet nyert a kék fény, és a létezés maga is egészen új megvilágításba került.... 5:10 perckor érkezett mamához Gödre a váci mentőállomásról egy esetkocsi. Életet menteni. Nagy baj volt. Most is van még, de mama stabil, és talán még maradhat velünk egy ideig, köszönhetően annak a három csodálatos férfinak, akik megmentették az életét."

A három mentős megmentette a nagymama életét (Illusztráció) Fotó: Csudai Sándor - Origo

Soha nem láttam még ilyen szeretettel, türelemmel és lenyűgözően tűpontos precizitással és szaktudással működő embereket. Mint egy tökéletesen összehangolt, fegyelmezett zenekar... És mindezt olyan szeretettel, annyi kedvességgel tették, ahogyan egy apa fordul a beteg gyermek, az elesett idős ember felé.

"Azt hittem magamról, hogy erős vagyok. Vagy legalábbis tudok az lenni. Nem. Ti vagytok erősek! Én, mi, bárki csak attól tud erős lenni, hogy tudja, van, aki vigyáz ránk, van, aki őrködik az életünk felett. Ti vagytok azok, Bajtársak! Sosem fogom elfelejteni ezt a kedvességet, ezt a szeretetet, és a legnagyobb félelemben azt a nyugalmat, és biztonságérzetet, amit tegnap a váci mentőállomásról kiérkező esetkocsi bajtársaitól kaptunk. Köszönöm"

– zárta levelét a lány.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.