"Mi abban a humoros, hogy nedvesedik a bugyi az irodában?" - Többen kifakadtak a mentősök vetkőzős videóján

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
mentő mentős mentőszolgálat videó vetkőzés munkaruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csak új munkaruhájukat akarták megmutatni a videóban, de nem várt fogadtatásban volt részük a mentősöknek.

A viccesnek szánt kisfilmben érkezik a ruhaátvételre egy izmos, jóképű fiatal mentős, akitől az irodista lányok megvadulnak, felfalják a pasit a szemükkel, félreérthetetlen mozdulatokkal adják a tudtára, hogy nekik bizony bejön, nem is akármennyire. A háttérben a hangulathoz illő zene szól, hogy az is megértse, mit történik itt, akinek a videó alapján esetleg nem jött volna le.

mentő mentőkocsi mentőautó mentőszolgálat illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

A Facebookon megjelent videó alatti kommentek vegyesek, de rengetegen háborodtak fel a mentőszolgálat vicces videóján.

„Mi abban a humoros, hogy nedvesedik a bugyi az irodában?" - kérdezi az egyik férfi hozzászóló, de a hölgyek közül is többen kiakadtak: " Miért kell tárgyiasítani egy mentős bajtársat? (...) A mentősök legfontosabb kritériuma, hogy dögös legyen, a nők meg nyálcsorgatva agyhalottként viselkedjenek?"

Azért volt, akinek tetszett: "A marketinges egy zseni! Legjobb hírközlő videó, evör" - írja egy kommentelő nő.

Összefogott az ország a koronavírusban elhunyt mentőápoló családjáért: ennyi pénz gyűlt össze nekikhttp://www.life.hu/eletmod/20211129-kilatastalan-helyzetben-van-koronavirusban-elhunyt-mentoapolo-felesege-es-harom-gyermeke.htmlHatvani Balázs, röszkei mentős november 17-én hunyt el koronavírusban. A férfi hátrahagyta feleségét és három gyermekét. A család nehéz helyzetbe került, de a civilek, a bajtársak és a sportolók egy emberként fogtak össze, hogy segítsék őket. ÉletmódOrigoHihetetlen: Erre kérte a diszpécsert a lábfetisiszta, aki 1200 alkalommal hívta fel a mentőkethttp://www.life.hu/eletmod/20210816-hihetetlen-erre-kerte-a-diszpecsert-a-labfetisiszta-aki-1200-alkalommal-hivta-fel-a-mentoket.htmlEgy lábfetisiszta férfi az elmúlt két évben 1263 alkalommal hívta fel a mentőket, hogy a hívásokat kezelő diszpécsert a lábfejéről kérdezze. A 45 éves férfi jelenleg előzetes letartóztatásban van. Életmód--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.