Meglepő titkot árult el Koós Jánosról Kovács Kati

Forrás: MTVA -
Koós János Kovács Katalin titok vallomás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kovács Kati és Koós János rendkívül jó kapcsolatot ápoltak egymással, az énekesnő nagyrészt a népszerű előadóművésznek köszönhetően tanulta meg a színpadi mozgás fortélyait.

Kovács Kati nagyon sokat köszönhet Koós Jánosnak, aki soha nem hagyta, hogy az énekesnő egy helyben toporogjon, ő volt az, aki megtanította neki, hogyan engedje el magát a színpadon.

A kiváló előadóművész édesanyjához szóló daláról is megosztott egy titkot.

Kovács Kati eddig soha nem hallott titkot árult el Koós Jánosról Forrás: MTVA

"Az eredeti rádiófelvételen megpróbáltam elénekelni az Úgy szeretném meghálálni című dalt, de végig sírtam, ismét megpróbáltam, de ugyanez történt. Édesanyámnak szól és a mondanivalója annyira meghatott, hogy nem tudtam felénekelni. Mondtam a rádiós munkatársaknak, hogy két hét múlva visszajövök. Így is történt, de még ezen a felvételen is hallatszódik kicsit, ahogy sírok" – mesélte a megújult Önök kérték első adásában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.