"Nagyon megvisel minket" - Nagy a baj Singh Vikiék háza táján

Forrás: Instagram -
gond probléma Singh Viki megélhetés megviselt énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Singh Viki sosem tagadta, hogy több lábon áll, és az éneklés mellett vállalkozásaiból próbálja meg fenntartani magát. Egy év után a turisták hiánya miatt kérdésessé vált szentendrei üzleteinek üzemeltetése.

Singh Vikiék levesezője, a Supi óriási bajban van. Bár az énekesnő és szerelme azon vannak, hogy a legmagasabb színvonalat nyújtsák, a járványhelyzet súlyosbodása miatt megcsappant a turisták száma, az étterem pedig a csőd szélére került.

Még megvan az étterem, de a párommal, Tomival napi szinten beszélünk arról, mi legyen a sorsa. Az év első két hónapja nagyon megvisel minket. A másik vállalkozásunkat, a ruhaüzletünket tavaszig bezártuk, a Supival pedig reméljük, hogy kitartunk addig, ameddig beindul a turizmus. Addig parkolópályán van szegény, éppen csak üzemel a hétvégén

-mesélte a Borsnak Viki, akinek az életét az is bonyolította az elmúlt hetekben, hogy párjával együtt elkapták a covidot.

„Betegek voltunk, tíz napig itthon maradtunk. Erőnk sem volt orvoshoz menni, de nem is szerettük volna kockáztatni, hogy bárkit is megfertőzzünk. Biztos, hogy az omikront kaptuk el, mert minden létező tünetet produkáltunk" – mondta az énekesnő, akivel karácsony előtt mi is készítettünk egy interjút.

Forrás: Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.