Ördög Nóra látványosan kezdte a 2022-es évet - Fotó

fotó újévi koncert Ördög Nóra ruhája Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nórát rengeteget láthatjuk a tévéképernyőn, ami nem kis munkával jár számára. A népszerű műsorvezető pedig az ünnepi időszakban sem pihent sokat: az új évet rögtön munkával kezdte.

Idén tizennegyedik alkalommal tartották meg Mága Zoltán újévi koncertjét. A népszerű gálaműsoron színpadra lépett az ismert, Liszt Ferenc-díjas hegedűművész, valamint számtalan világhírű sztárvendég és hazánk legkiválóbb előadói is. A gálán ott volt Ördög Nóra is.

A műsorvezető azonban nem szórakozni ült be a Papp László Budapest Sportarénába: Nóri volt ugyanis a telt házas este házigazdája. Erről árulkodik egyik legutóbbi Instagram-bejegyzése, amiben arról ír, hogy a 2022-es esztendő munkával indult számára. Nóri egy gyönyörű estélyiben látható a sportaréna színpadán.

Azt tartja a mondás, hogy azt csináljuk majd egész évben, amit január elsején. Nóri bízik abban, hogy nem csak munkával telik majd számára 2022.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.