"A hölgy hasonlít a Nagy Ő nyertesére" - Felrobbant ByeAlex profilja, miután megmutatta barátnőjét

nyertes Nagy Ő párkapcsolat szerelem ByeAlex kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
ByeAlex az év utolsó napján megmutatta követőinek szerelmét, a fotóktól pedig szó szerint felrobbant a fotók alatti kommentszekció.

Eddig sem volt titok, hogy az X-Faktor mentora becsajozott, sőt, azt is tudni lehetett, hogy szerelme, Rákóczi Benjamina modell, ám közös fotót ezidáig csak egy-egy Insta-sztoriban tettek közzé.

Nos, 2021 utolsó napján megtört a jég, és ByeAlex kapásból három közös képet is közzétett szerelmével, a kommentszekció pedig szó szerint felrobbant. Rengetegen gratuláltak a szerelmeseknek, akadt azonban olyan hozzászóló is, aki a fotókat látva azt hitte, a zenész szerelme a Nagy Ő-ből ismert Laura.

-írta a fotó alá. ByeAlex a fotók mellett egy szerelmi vallomást is intézett kedveséhez, és az alábbi sorokból nagyon úgy fest, hogy a szókimondó mentor végre megtalálta a másik felét.

"Szeretnék FŐLEG egészségben és jókedvben gazdag 2022es évet kívánni,

minden egyéb előtt az óév legfontosabb történése számomra. mert hát imádom őt! nem akarunk bujkálni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.