Vége! Kulcsár Edina és férje, Csuti külön utakon folytatja tovább

Forrás: RTL Klub -
házasság válás Kulcsár Edina Szabó András Csuti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina és Szabó András Csuti házassága régóta válságban volt: bár eleinte úgy tűnt, sikerült rendezni a kettejük között lévő problémákat, nemrég bejelentették,  hogy külön utakon folytatják tovább. 

"Egy évig küzdöttünk, de mivel mindenkettőnknek más a szeretetnyelve, így elengedtük egymás kezét. Annyira szerettem volna, hogy működjön, ahogyan Csuti is, hiszen mindent megtett, hogy rendbehozza a házasságunkat, ahogyan én is, de sajnos nem ment.

Van egy örök közös célunk, hiszen itt a két fantasztikus gyermekünk, és mindkettőnknek az a küldetése, hogy ők azt lássák, hogy összetartunk és, hogy szeretetteljes környezetet teremtsünk számukra.

Csutival továbbra is segítjük egymást, dolgozunk együtt is és neveljük a gyerekeket.

Próbáljuk feldolgozni ezt a nehéz helyzetet, ráadásul egy ideje már tart ez az állapot, így kérünk szépen mindenkit, hogy tegyetek ti is így, és kíméljetek meg minket a rosszindulatú és ítélkező kommentektől. Kérjük a sajtó munkatársait, legyenek tekintettel a helyzetre, magánéleti témában nem kívánunk nyilatkozni!
Köszönjük előre is a támogatásotokat!" - olvasható Edina oldalán.

Kulcsár Edina és Szabó András Csuti szakítottak Forrás: RTL Klub

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.