Exatlon Hungary All Star kudarc győzelem veszteség Adu Laci Novák Zalán Kihívók Exatlon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hétfői villajátékban a szeretteik videóüzeneteit is megkapták a győztesek. A Kihívók ebben az összecsapásban alulmaradtak, majd a keddi játékot is elbukták.

Bár Nagy Dani érkezése új lendületet hozott a Kihívók csapatának, Adu és Zalán távozása rányomta a bélyeget a kékek teljesítményére. Rozs Gergő és Salander Dorina őszintén vallottak arról, mennyire tört meg a csapat az elmúlt napok történései miatt.

Lesújtottak minket ezek a hírek: próbálunk továbblépni és előre tekinteni, de valószínűleg pár napra még szükségünk van"

-mondta Rozs Gergő, aki szerint Aduék távozása kétségkívül megtörte a csapatot.

"A hétfői villajátékon a szeretteink videóüzeneteiért is futhattunk. A bajnokoknak sikerült behúzni ezt a napot, ezzel a két fontos nyereménnyel, ezáltal egy hatalmas lelki töltést kaptak, felszívták magukat és ezt az energiát a következő napra is át tudták hozni. Nekünk is nagy motivációt jelentett volna"

-mondta Gergő arra a kérdésre válaszolva, mi lehet az oka annak, hogy a Bajnokok a győztes villanap után ekkora fölénnyel tudtak nyerni.

TV2

Salander Dorina egészen más véleményen van, mint Rozs Gergő, a Kihívó szerint ugyanis nincs hatással a Kihívók csapatára az, hogy Zalán és Adu távoztak a játékból.

"Nem gondolom, hogy megtört volna minket, inkább az az érzetünk, hogy valamiért ránk jár a rúd.

-mondta Dorina, aki reméli, hogy a hét második felében már jól tudnak teljesíteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.