palackozott víz környezetszennyezés ökológiai lábnyom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ryan Dubs saját bevallása szerint havi 2000 dollárt, több mint 600 ezer forintot ad ki palackozott vízre. TikTok videójában azt is elmondta, miért. Enyhítő körülmény: a műanyag flakonos vízről üvegesre váltott, de ezzel együtt is hatalmas lesz az ökológiai lábnyoma. 

"Tudom, mit gondoltok. Mi a fene, mit csinálsz? De én utálom a csapvíz ízét. Nem tudom meginni. Csak palackozott vizet vagyok képes inni, ez az egyetlen módja, hogy belém kerüljön" - osztotta meg követőivel Dubs, aki nem éri be sajátmárkás termékkel, mindig is drágább típusú vizet vásárolt.

@ryandubs It’s honestly a fashion accessory at this point #luxury#lifestyle#hgtv#rich#mansion#wealth#wealthymindset#water#voss♬ original sound - Ryan Dubs

A férfi arról is beszélt, hogy időközben környezettudatosabb lett a gondolkodása, így áttért az újrahasznosítható-üveges vízre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.