5 magyar sztár, akiknél gyerekzsivajtól hangos a ház

Czutor Zoli Stohl András család sztárok magazin Oláh Gergő
Szülőnek lenni nem mindig móka és kacagás, főleg, ha valaki több gyermeket nevel. Hazai hírességeink között akad olyan, aki meg sem állt 4-5 gyerekig, de olyan is van, aki kilencszer is édesapa lett.

Cikkünkben összegyűjtöttünk 5 olyan magyar sztárt, akinek több mint 3 gyereke született.

Stohl András

Miután lányai – Luca, Rebeka és Franciska – megszülettek, Stohl András egyáltalán nem számított arra, hogy ismét apa lehet. Azonban 2014-ben nagyot fordult vele a világ, ugyanis volt párja, Ancsika világra hozta kisfiát, Stohl András Barnabást. A színész mindig arra vágyott, hogy a családnevét egy nap majd a fia viszi tovább. A családi hagyományuk szerint az elsőszülött fiút mindig az apja után nevezik el, így a színész kisfia is az András nevet kapta.

Stohl András és gyermekei a Városligetben. Forrás: Facebook

A Sztárban Sztár versenyzője idén ismét meglepetést okozott a közönségnek, ugyanis nemrég a közösségi média oldalán jelentette be: ötödjére is apa lesz.

Czutor Zoltán

Czutor Zoltánnak az első házasságából három gyermeke született: Levente, Szonja és Győző. Második feleségével, a nála 20 évvel fiatalabb Czutor-Kilián Zsanettel még 2010-ben ismerkedtek meg, és tőle is született két kisfia, Simon és Marci. Ám Zsaninak nagy vágya volt, hogy egy kislánynak is életet adhasson.

Czutor Zoli és felesége, Zsanett Forrás: Sláger Reggel

A harmadik közös gyerek vállalását már régóta tervezték, majd a pár 2021-ben bejelentette, hogy érkezik a kistesó, akit Zsani kamerák előtt szeretne megszülni. A napokban pedig megérkezett a gólyahír: március 14-én megszületett Franciska, így a Belmondo frontembere hatszoros édesapa lett.

Gerendás Péter

A 65 éves színésznek nem egy, nem kettő, nem három, hanem kilenc gyermeke született. Az első házasságából született Dávid, aki tehetséges énekes és Veronika, aki fodrászként helyezkedett el. A második kapcsolatából megszületett Mirkó, aki kiválóan beszéli a szerb nyelvet. Felesége, Nóra az ő legnagyobb támasza, aki a zenészt hat gyermekkel – Danival, Hannával, Robival, Rubennel, Rózával és Flórával – ajándékozta meg.

Gerendás Péter és gyermekei Forrás: Gerendás Péter / Facebook

A legkisebb gyerkek 2008-ban született meg. Gerendás Péter csodálatos hivatásként gondol az apaságra, és ha visszatekerhetné az időt, akkor lehet, hogy még a jelenleginél is nagyobb családja lenne.

Oláh Gergő

A X-Faktor egykori nyertese nemrég arra reagált, hogy mi a véleménye a magyar celebvilág botrányos válásairól, és azt is elmondta, hogy szerinte mennyire fontos küzdeni a házasságért. Oláh Gergő és felesége, Niki még 2008-ban házasodtak össze, de 15 éve alkotnak egy párt.

Oláh Gergő és felesége a TV2 műsorában is megmutatták, milyen az otthon négy gyerekkel. Forrás: Instagram

A tehetségkutató idején már volt két közös gyermekük, Karla és Denisz. Öt évvel később a családjuk ismét bővült, ugyanis megszületett Nolen Gergő, 2018-ban pedig Anna. A család 2021 júniusában jelentette be, hogy úton van ötödik gyermekük is, Oláh Holli.

Ákos

A Kossuth-díjas előadó és felesége, Őry Krisztina több mint harminc éve vannak együtt, de a boldogító igent csak azután mondták ki, miután megérkezett a harmadik gyermek is a családba.

Kovács Ákos és családja katácsonykor. Forrás: Facebook

1998-ban megszületett első gyermekük, Márton, majd három lánnyal – Annával, Katával és Júliával – bővült a család. A közösségi média oldalain ritkán posztol a gyerekeiről, ám ha megoszt egy családi fotót, azt kivétel nélkül imádják a rajongói.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.