Stohl András az ötödik babáról: "Nem tudtuk, a kicsik mit szólnak majd hozzá"

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Stohl András gyerekei Stohl András felesége Vica Stohl András ötödik baba Stohl Luca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű színész és műsorvezető tegnap mindenkit meglepett, amikor bejelentette, hogy ötödjére is apa lesz. Felesége, Vica ugyanis közös kisbabájukat hordja a szíve alatt.

Stohl András és kedvese, Vica volt a péntek reggeli Mokka vendége, ott beszéltek először az új jövevényről. Vica elmesélte, hogy több tesztet is csinált, miután az első pozitív eredményt mutatott. Az örömhírrel azonban egészen estig várt, addig nem mondta el Andrásnak, hogy babájuk lesz. Végül az ágyban fekve vette elő a terhességi tesztet, a színész pedig felesége nyakába ugrott örömében.

Vica és András régóta tervezték a babát, és azt szerették volna, ha nyáron születik, szerencsére így fog történni, ugyanis a csemete a tervek szerint nyáron jön világra.

A pár remélte, hogy a gyerekek jól fogadják majd a kistestvér érkezését. A két nagylány tudta meg elsőként a hírt, és mind Rebeka, mind Luca meghatódott a boldogságtól. Nem is csoda, hiszen Luca is nagyon szeretne már anya lenni, és erre idén minden esélye megvan. Előfordulhat, hogy Stohl András ebben az évben egyszerre lesz apa és nagypapa.

Ötödjére is apa lesz Stohl András Fotó: Polyák Attila - Origo

– mesélte a Mokkában Stohl András. Vica eddig jól viseli a terhességet, még nincsenek rosszullétei és nagyon várja már, hogy karjában tarthassa a picit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.