Berki Krisztián durván odaszólt a kommentelőknek: hitványnak nevezte őket

Fotó: Szabó Gábor/Origo - Origo -
kritizálás sértegetés rajongók Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztiánról köztudott, hogy igencsak megosztó személyiség, akinek rengeteg negatív kritika lepi el a közösségi oldalait nap mint nap. A celeb azonban nem hagyja magát, legutóbb csúnyán odaszólt az őt sértegetőknek.

Berki Krisztián többnyire nem foglalkozik azzal, hogy ki milyen kritikával illeti őt a közösségi oldalán. Ennek egy hosszú bejegyzésben adott hangot nemrég az Instagramon.

"Odáig jutottunk, hogy teljesen összemosódik a fejekben a véleménykülönbség, a konstruktív kritika, az értelmes, termékeny vita és a köpködés, a zaklatás, a másik ember szándékos sértegetése és megalázása. Almási Kitti megfogalmazása:

Még szerencse, hogy a sok hitvány ember megnyilvánulása engem nem gátol, hanem inspirál.

Ide írhattok bármit.... hiszen az én életem a te véleményed által nem változik! Továbbra is köszönöm azoknak, akik itt vannak az oldalamon, és hogy ki hogyan, az már az ő dolga és felelőssége, nem az enyém" – olvasható Krisztián bejegyzésében, amelyet olvasva sokan nem hagyták szó nélkül a leírtakat.

"Elég relatív, hogy kit és miért nevezhetsz hitványnak. Eleve szerintem meg kib*szottul nem nevezhetsz"

– írta egy kommentelő, amire Krisztián a következőt reagálta:

"Szólásszabadság a szabad véleménynyilvánítás országában, ennek azért nézz utána, Uram! Hitvány az számomra, aki úgy nyilvánul meg! És tartom."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.