Berki Krisztián őszinte vallomása: "Most érkezett el az a pillanat, hogy új életet kezdjek"

házasság válság Berki Mazsi Mexikó Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián és felesége, Mazsi házassága kislányuk születése után került válságba. A házaspár néhány héttel ezelőtt egészen Mexikóig utazott, hogy megmentsék a kapcsolatukat.

A sztárpár jelenleg Mexikóban nyaral, ahol csak egymásra és kislányukra koncentrálnak. Néhány napja egy összebújós, romantikus fotót posztoltak az egzotikus szigetről, ami azt sugallja, hogy jó úton járnak a békülés felé.

"Több mint fél éve egy olyan útra léptem, ami alapján ma már főleg az érzéseimre tudok hagyatkozni. Míg üzletben mindig, párkapcsolatban soha nem a szívemre hallgattam, ezt fordítva kellett volna csinálni, de ez az én leckém és az én utam, amit végig kell járnom!

Ma már sikerül a jelenben élnem, ezt próbálom boldogságban, szeretetben és párkapcsolatban tölteni. Mazsival messze kellett jöttünk Magyarországtól – egy olyan helytől, ahol ha kilépünk az utcára, közszereplők vagyunk – ahhoz, hogy újra egymásra találjunk. A minap együtt vacsoráztunk, akkor azt mondta nekem a feleségem, abba a Berki Krisztiánba szeretett bele, ami itt vagyok.

Otthon sok külső hatásnak van kitéve a házasságunk, ezt kell megtanulnunk függetleníteni a mindennapokban tőlünk. Biztos vagyok benne, hogy a mi visszatalálásunkhoz óriási segítségünkre voltak a terapeutáink" - mesélte a Borsnak a családapa, aki Roboz Zsóka mellett egy guru, Ilkó Péter segítségét kérte, aki által tovább tud haladni a kitűzött céljai felé.

"Péterrel 2013-ban találkoztam először a FEM3 Cafe-ban, ahol táplálkozási- és életmód tanácsadóként volt jelen. Akkor kértem meg őt, hogy segítsen egy testépítő verseny felkészítésében nekem. Jól tudtunk együtt dolgozni, és bár akkor a közös munka véget ért, de a későbbiekben is bármikor hozzá fordultam a kérdéseimmel, mindig kaptam segítséget tőle. Péter a gurum, számomra hiteles ember, mert nemcsak a tanulmányai, de a személyes élettapasztalatai is segítenek, és úgy érzem, most érkezett el az a pillanat, hogy új életet kezdjek, ehhez pedig ide, Mexikóba kellett eljönnöm" – tette hozzá a celeb, aki egyre jobban érzi magát a bőrében.

"Otthon még minden zavaros volt, kerestem ebből a helyzetből a kiutat. Most azt érzem, hogy ebben a nyomasztó világban meg kell tudni, hogy ki vagy, és saját magaddal kell elsősorban foglalkozni, ezáltal pedig komoly értéket tudsz adni a családodnak, a szeretteidnek. Nekem is ez a célom" - jelentette ki határozottan Krisztián.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.