Címlapsztár lett Erzsébet királynő - Fotó

Forrás: Getty Images/Wpa Pool -
címlap Erzsébet királynő Vogue jubileum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erzsébet királynő 70 éves jubileuma alkalmából először szerepel a Vogue címlapján. A magazin jövő havi számának címlapján lesz látható Erzsébet királynő.

II. Erzsébet királynő hetven évvel ezelőtt, 1952 februárjában lépett trónra. A jubileum alkalmából a brit uralkodó lesz a Vogue magazin áprilisi számának egyik borítóján, amire korábban még soha nem volt példa.

A jövő havi szám dupla borítóval jelenik meg, az egyiken II. Erzsébet 1957-es fotója lesz látható, amelyet Lord Snowdon, Margaret hercegnő egykori férje készített. Az uralkodó a képen azt a koronát viseli, amit még IV. György királynak készítettek 1820-ban.

A lap másik borítóján Anya Taylor Joy fog szerepelni, akit főként a Vezércsel című népszerű sorozatból ismerhet a nagyközönség.

A brit Vogue áprilisi száma március 29-től lesz elérhető, digitálisan is letölthető.

Mostanában egyre többen aggódnak Erzsébet királynőért: a brit uralkodó még február 20-án produkált pozitív koronavírus-tesztet, pont akkor, amikor visszatért volna a munkába. Azonban már egy októberi vizsgálat után visszamondott minden nyilvános szereplést.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.