Leleplezték őket! Újra egy pár Gubík Ági és Szellő István?

Forrás: Origo / Marton Szilvia -
Gubík Ági Szellő István
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tavaly májusi szakítást követően hosszú hónapokig nem hallhattunk semmit a szerelmesekről. A napokban azonban a hot! magazin egyik szemfüles olvasóriportere érdekes hírekkel kereste meg lapot. 

Szellő István és Gubík Ági sosem szerettek kitűnni a magánéletükkel, ennek ellenére számos újság címlapján szerepeltek, amíg egy párt alkottak. Miközben igyekeztek megválogatni azt, hogy milyen hivatalos eseményeken jelennek meg együtt, a hétköznapokban nem bújtak el a kíváncsi tekintetek elől.

Forrás: Origo / Marton Szilvia

Aztán tavaly májusban valami végleg eltört, és úgy tűnt, nincs többé visszaút. Egészen mostanáig. Nemrég kitudódott, hogy a gyönyörű színésznő és a sármos híradós még mindig gyengéd érzelmeket táplálnak egymás iránt.

„Annak idején nyomon követtem a szerelmespár életét, annál is inkább, mivel mindketten nagy kedvenceim. Szomorú voltam, amikor anno szakítottak, mert szerintem igazán összeillő párost alkotnak. Ezért kifejezetten boldog lettem, amikor a múlt héten megláttam őket együtt a harmadik kerületben, a Nánási Udvarban" – mesélte a hot!-nak egy olvasója.

A magazinban számos részlet is kiderül a szerelmesek találkozójáról, keressétek a hot!-ot
digitális formában is a digtalstand.hu/hot oldalon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.