Kiderült az igazság: Kulcsár Edina a terhességéről nyilatkozott

terhesség G.w.M Kulcsár Edina pletyka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár nappal ezelőtt elterjedt a pletyka, hogy Kulcsár Edina és G.w.M első közös gyermeküket várják. Edina most elárulta, igaz-e a hír.

A pletykákat az indította be, hogy Edina nagyon titokzatosan válaszolt arra a kérdésre, hogy szeretnének-e közös gyereket G.w.M-mel. A követői már többször megkérdezték ezt tőle, így úgy döntött válaszol: "Ez legyen a mi titkunk!" - írta a közösségi oldalán.

Kulcsár Edina nem terhes G.w.M-től Forrás: instagram.com

Az internet népe ezt azonnal felkapta, és egy zárt Facebook-csoportból elindult a pletyka, hogy Edina kisbabát vár. Azt is tudni vélték, hogy nagyjából hat hetes terhes, örömüket pedig egy nagy bulvárlap hasábjain jelentik majd be, ha megtudják a baba nemét.

Edina most tiszta vizet öntött a pohárba, Insta-sztorijában a következőket írta viccelődve:
"Nem így akartam, hogy megtudjátok. Majd én is figyelem a nagy bulvárlapokat. Kíváncsi leszek, hogy fiú vagy lány lesz. #eztmégénisemésztem""

Edina és G.w.M új közös dalon dolgozik, amit nagyjából egy hónap múlva hallhat először a közönség.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.