Kiderült, mikor érkezik Kulcsár Edina és G.w.M új dala - Videó

Forrás: Kulcsár Edina -
új dal G.w.M szerelem Kulcsár Edina debütálás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt már lehetett tudni, hogy Kulcsár Edina és G.w.M újabb közös projekten dolgozik, de mindeddig csak nagyon kevés információt árultak el a készülő dalról.

Év elején bombaként robbant a hír, miszerint Kulcsár Edina és G.w.M. egy párt alkotnak. A szerelmesek eleinte nem sokat mutatkoztak együtt, de már egyre bátrabban vállalják fel párkapcsolatukat.

Az sem titok, hogy Edina zenei karrierbe kezdett G.w.M segítségével, debütáló dala az Egyetlen szó volt. Szerelmével pedig máris dolgoznak a következő projekten - írja a Blikk.

Edina az Instagramon egy kérdezz-felelek során válaszolt egy követője kérdésére, amely így hangzott: "Mikor jön ki a Te vagy minden gondolatom?" – utalt a kérdező az érkező dalra.

"Én már nem tudom követni a terveket. Van belőle jó pár, és ezek jó sűrűn változnak is" – válaszolta, majd megjelölte G.w.M-et is a 24 órán keresztül megtekinthető sztoriban. Márk végül megadta a dátumot: nagyjából 1 hónap múlva debütál a dal.

Azonban annak sem kell elkeseredni, aki úgy érzi, hogy már nem tud tovább várni, hiszen G.w.M feltöltött az Instagramra egy rövid videót, melyben hallható a szám eleje:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.