Kiss Ramóna a gyerekvállalásról: meglepő ígéretet tett neki a férje

fiús anya Lékai Máté kislány gyerekvállalás Kiss Ramóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lékai-Kiss Ramóna és legjobb barátnője, Vanya Tímea a Ruhastory című műsorban tűntek fel nemrég, ahol Rami elmondta, milyen ígéretet tett neki a férje.

Kiss Ramóna és Vanya Tímea a műsorban megmutatták kedvenc ruhadarabjaikat Korn Anitának, a különböző darabokhoz pedig elmondtak egy-egy történetet is. Miután Rami több gyönyörű ruhája is előkerült, megkapta a kérdést, hogy fiús anyukaként vajon ki fogja majd örökölni a gyűjteményét.

TV2 Sztárban Sztár 2022 Lékai-Kiss Ramóna Fotó: Polyák Attila - Origo

"Ha lesz gyermekünk... igen, ez nem úgy van, hogy leadjuk a listát, hogy akkor mit szeretnénk, de a férjem megígérte, hogy kislány lesz a második. Annak úgy kell lenni, bár Tímea azt mondja, hogy fiús anyukának lát engem a jövőben, hogy nem lesz lányom, de ki tudja!"

– mondta Lékai-Kiss Ramóna.

Lehet, hogy ez azt jelenti, hogy hamarosan bővülni fog a Lékai-Kiss család?

Az utóbbi időben több pletyka is szárnyra kapott azzal kapcsolatban, hogy Lékai-Kiss Ramóna gyermeket vár. A műsorvezető reagált a hírekre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.