Nem csillapodnak a kedélyek: súlyos dologgal vádolja Kim Kardashian Kanye Westet

Forrás: Full Picture Agency via AFP/FPA/Fpa -
Kanye West válás kim kardashian érzelmi stressz vádak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kim Kardashian és Kanye West válása tovább bonyolódik, ugyanis Kardashian a napokban beadott egy papírt arról, hogy szerinte West hamis információkat terjeszt róla a közösségi oldalakon, melyek a gyereknevelésükkel és családi ügyeikkel kapcsolatosak. Kardashian szerint mindez érzelmi stresszt okozott számára. A rapper a papírokra szintén jogi úton reagált, tagadva a vádakat.

Kim Kardashian és Kanye West közel 7 év házasság után döntött a válás mellett, amelynek fő oka az volt, hogy a rappernek több furcsa kirohanása is volt az elmúlt években.

Kim Kardashian hosszú ideig hitt abban, hogy bipoláris zavarokkal küzdő férje állapota javulni fog, de sajnos erre nem került sor.

Nem csillapodnak a kedélyek: Súlyos dologgal vádolja Kim Kardashian Kanye Westet Forrás: Full Picture Agency via AFP/FPA/Fpa

A válási procedúra sem zajlik zökkenőmentesen, nemrég Kardashian adott be egy papírt arról, hogy szerinte West hamis információkat terjeszt róla a közösségi oldalakon, melyek a gyereknevelésükkel és családi ügyeikkel kapcsolatosak. A celeb elmondása szerint mindez érzelmi stresszt okozott számára.

A rapper tagadja a vádakat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.