Túl kövérnek érzi magát vadonatúj mellimplantátumaitól Katie Price

kövér Katie Price plasztika mellek beavatkozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról mi is hírt adtunk, Katie Price újra megműttette melleit. A 43 éves nő tizenharmadszor feküdt kés alá, azonban úgy tűnik, a plasztikával csak újabb probléma jött elő, Katie ugyanis kövérnek érzi magát óriási melleitől.

Katie Price a múlt héten mutatta meg a világnak új melleit. A korábbi glamour-modellnek ez volt a tizenharmadik mellműtétje, és bár büszkén vállalja új idomait, úgy tűnik, nem teljesen elégedett a végeredménnyel.

Az ötgyermekes édesanya a hírek szerint egy brüsszeli klinikán feküdt kés alá, ahol a mellimplantátumok mellett zsírleszívást és fenékzsír-eltávolítást is végeztek nála -írja a DailyStar cikke alapján a Bors.

Katie Price kövérnek látja magát új implantátumaitól. Forrás: Getty Images

Úgy tudni, a beavatkozások után a modell párjával, Carl Woodsszal Thaiföldre ment pihenni, ám az édes pihenés helyett szigorú diétába és sportolásba kezdett.

Arra gondoltam, elkezdem az edzést. Igaz, évek óta nem voltam edzőteremben, és rühellem az egészet, de szép lassan hozzászoktatom magam.Valamit tennem kellett, mert lomhának érzem magam, és nem kapok levegőt a lépcsőn felfelé

- mondta legutóbbi Youtube-videójában Katie, aki állítólag kövérnek látja magát új melleitől.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.