Sürgősségi császárral született a magyar zenész hatodik gyermeke

Forrás: Sláger Reggel -
Czutor Zoli Czutor-Kilián Zsanett kisbaba császármetszés szülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyolc nappal a kiírt időpont előtt, sürgősségi császármetszéssel született meg Czutor Zoli és Czutor-Kilián Zsanett kislánya, Franciska. A baba a zenész hatodik gyermeke.

Zsaninak március 12-én hirtelen felszökött a vérnyomása, nem érezte jól magát. Zoli azonnal kórházba vitte, ahol az orvosok a sürgősségi császármetszés mellett döntöttek.

Czutor Zoli és felesége, Zsanett Forrás: Sláger Reggel

"Szombaton egy számomra nagyon fontos koncerten voltam, onnan hajnalok hajnalán értem haza hullafáradtan. Zsani hajnalban viszont úgy érezte, hogy nincs jól, így elindultunk a kórházba, ahol kiderült: nagyon magas a vérnyomása" - mesélte a Borsnak Czutor Zoli, aki annak ellenére, hogy csak pár órát aludt, végig felesége mellett volt.

Franciska szerencsére jól van, annyira erősen és hangosan sírt fel, hogy az orvosok azzal viccelődtek, új főnök érkezett a Czutor családba. Zsaninak szépen megindult a teje, a baba pedig ügyesen, de kissé mohón szopizik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.