Sztárban Sztár: Kíméletlenül szembesítették a kommentekkel Szekeres Adrient: így reagált az énekesnő

negatív komment Szekeres Adrien Budavári Fülöp Sztárban sztár komment
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szekeres Adrient Budavári Fülöp szembesítette kíméletlenül a kommentekkel. Az énekesnő reagált az őt ért kritikákra.

"Sokkal felszabadultabb, mint az elején volt" - legalábbis a kommetelők így látják Szekeres Adrien szereplését a Sztárban Sztár műsorában otthonról. Az énekesnő ezzel teljes mértékben egyet tudott érteni, ő is most érzi igazán, hogy élvezi a versenyt és a produkciókat.

Bár nem számított a kapott támogatásokra, mégis nagyon jól esik neki a pozitív visszajelzés, ugyanakkor természetesen őt sem kerülik el a negatív hozzászólások. Az énekesnőnek ezt azonban nem esik nehezére hallgatni, úgy érzi, karrierje alatt már megtanulta ezeket kezelni.

A Sztárban Sztár vetélkedőben erre a hétre mindössze 5 énekes maradt versenyben, hogy megküzdjön a Magyarország legsokoldalúbb előadója címért. Most kiderült, kik azok az előadók, akik extra produkcióval örvendeztetik meg a közönséget.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.