Vérfagyasztó videó: egy hálóinges nő szellemét vette fel a lakás kamerája

videó kamera házaspár szellem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A házaspár állataik megfigyelésére szerelt fel egy kamerát a nappaliban. A helyzet vérfagyasztó fordulatot vett, amikor az állatok mellett feltűnt egy nő szelleme a kamera felvételén. 

A házaspárt állítólag már többen is figyelmeztették, hogy "démoni lények" élnek a lakásban, de nem vették komolyan a rémisztgetéseket, mondván, hogy ők nem hisznek a paranormális jelenségekben. Később, miután kamerákat tettek a nappaliba, hogy figyelhessék macskáikat, hátborzongató dologra lettek figyelmesek. Az egyik felvételen egy hálóinges nő szelleme ijesztette meg az állatokat.

Egyelőre semmilyen logikus magyarázatot nem találtak a jelenségre. Miután a lakók elmondták az esetet a tulajdonosnak, elmondta, hogy egy korábbi bérlője pont egy ilyen sötét göndör hajú nő volt, aki a lakásban hunyt el, és pont ilyen hálóinget viselt halálakor.

Ha szeretnél még több paranormális jelenségről olvasni, ebben a cikkben írtunk a rejtélyes Mary Celeste kísértethajójának történetéről, amelynek utasai nyomtalanul eltűntek. Ha pedig magad is szellemvadászatra indulnál, itt írtunk magyarországi kísértetjárta helyekről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.