Egy időutazó azt állítja, júniusban borzalmas dolog vár az emberiségre

időutazó videó Tiktok bizonyíték jövő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy internetező a TikTokon igyekszik bebizonyítani, hogy a jövőből jött. Kérdés, hogy mennyire hihető a bizonyíték.

Az egyik TikTok-felhasználó egészen bizarr dolgot állít: azt szeretné elhitetni az emberekkel, hogy a jövőből érkezett, így pedig előre tudja, hogy mi fog történni a következő időszakban. Válogatott szörnyűségeket jósol, amelyekkel mindeddig még nem találkozott az emberiség.

A felhasználó egy friss posztjában arról beszélt, hogy 2022. június 2-án pontosan 2 óra 22 perckor egy fekete gömb fog becsapódni a Holdba, a jelenség pedig szabad szemmel is látható lesz.

@timetraveler2743 Reconsider my authenticity. #timetravel#timetraveler#moon#ufo#2022#fyp#fy#foryoupage#xyzbca♬ original sound - TimeTraveler2743

"Ez elegendő bizonyíték. Emlékezzetek a dátumra!" – írja.

Kíváncsian várjuk, hogy valóban igaza lesz-e, és tényleg egy időutazóval van-e dolgunk!

Nem ez az első, hogy valaki meg akarja győzni az internetezőket. Korábban egy időutazó azt állította, hogy december 18-án egy ellenséges faj érkezik a Földre a világűrből, ami alapjaiban változtat meg mindent. Januárban egyébként több napot is megjelölt, amikor valami borzalmas vagy jelentőségteljes történik velünk: ezek azok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.