Nádai Anikó nem kockáztat: elmondta, hogyan hozza világra második babáját

császármetszés Nádai Anikó méhnyakrák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nádai Anikó és Hajmásy Péter első közös gyermeküket várják. A műsorvezető a minap elmondta, hány hát van még hátra a terhességéből, most pedig az is kiderült, hogyan hozza világra a babát. 

"Nagyon szerencsésnek érzem magam, mert Patrik hihetetlenül kiegyensúlyozott, cuki baba volt, és biztos vagyok benne, hogy a második kisfiammal sem lesz ez másképp" - mesélte Anikó, aki első gyermekét természetes úton hozta világra.

Forrás: Nádai Anikó/Instagram

"Patriknál szerettem volna ezt a csodát a maga természetességében átélni, ez a pici azonban az orvosom tanácsára császármetszéssel érkezik majd. Tavalyelőtt volt egy műtétem, ami miatt úgy a legbiztonságosabb, ha ezúttal így hozom világra a kisfiam. Sem az orvosom, sem mi nem szeretnénk kockáztatni, ezért gondolkodás nélkül elfogadtam a tanácsát" -tette hozzá a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.