Napokkal ezelőtt tudatta követőivel Nádai Anikó: méhnyakrák miatt kell megműteni. Azóta már túl van az opreáción és elárulta, milyen érzések kavarognak benne.

Nádai Anikót egy rutin vizsgálat alkalmával sokkolta  a hír: méhnyakrák miatt azonnal műteni kell. A csinos műsorvezető megdöbbent, ugyanis fél évvel ezelőtt rákos betegség miatt veszítette el édesanyját. 

Nádai AnikóFotó: Szabó Gábor - Origo

"Évente járok nőgyógyászati szűrésre, és bár nem volt semmi panaszom, kiderült, hogy nagy a baj. Korábban beadattam magamnak a HPV-oltást, de sajnos a vírusnak vannak olyan típusai, amelyek még így is megtámadhatják a szervezetet. Ez okozta, hogy az esetemben már súlyos rákmegelőző állapot lépett fel. El sem tudom mondani, milyen állapotban voltam, amikor megtudtam, hogy mi történik. Anyukám fél éve hunyt el, rákos volt, így ha csak meghallom ezt a szót, a rosszullét kerülget. Féltem, nem akartam elhinni, hogy ez velem történik meg" - mesélte a Blikknek Anikó.

"Persze, leginkább a fiamat féltem. Anyu halála óta nagyon sok minden átértékelődött bennem. Már tudom, nem a pénz, a siker, az anyagi, tárgyi dolgok fontosak, hanem a szeretteinkkel töltött idő. Ajándék, ha valakinek élnek a szülei, és szerencsés, aki sok időt tölthet velük. A legfélelmetesebb az volt, hogy arra gondoltam, a fiam nem veszíthet el engem. Szóval lelkileg volt nehéz az elmúlt időszak, nem fizikailag."