Szabó Zsófi édesanyja Shane Tusupról: "Szeretem ezt a fiút"

Forrás:facebook/Szabó Zsófi -
Szabó Zsófi Szabó Zsófi édesanyja Szabó Pálma Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közös interjút adott Szabó Zsófi és édesanyja, Szabó Pálma. Elárulták, hogy nem volt mindig ilyen jó a kapcsolatuk, mint most, Zsófi házassága alatt sokszor összekaptak. Az idő azonban mindent megoldott, az elmúlt egy évben rendeződött a viszonyuk.

"Nélküle nem így alakult volna a karrierem, a magánéletem. De szerintem nincs olyan kapcsolat, amiben ne lennének súrlódások, főleg, ha két erős személyiségről van szó. Nekünk is volt ilyen időszakunk a házasságom alatt... Ám az elmúlt egy évben minden rendeződött közöttünk, és szorosabban vagyunk, mint valaha" - mondta a Best magazinnak Szabó Zsófi.

Szabó Zsófi és édesanyja, Pálma Forrás:facebook/Szabó Zsófi

Zsófi édesanyja, Pálma, azt mondja, lánya egyáltalán nem felületes, nagyon okos és szép is. Minden helyeztben 150 százalékosan teljesít. A kisfia mellé sem fogadott bébiszitert, Zsófi teljesen alárendelte magát az anyaságnak. Pálma asszony lánya párjával, Shane Tusuppal is remekül kijön:
"Szeretem ezt a fiút, mert nagyon szereti a lányomat. Azt látom, hogy Zsófit tisztelik, megbecsülik, és egy anyának ennél nincs nagyobb öröm. Shane mindennap kimutatja, mit érez iránta."

Shane Tusup február végén, Monacóban jegyezte el szabó Zsófit, és a tervek szerint még az idén össze is házasodnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.