hétköznapi hős Tiktok magazin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TikTokon egyre népszerűbbek az oktató jellegű videók, de a szórakoztató tartalmak sosem mennek ki a divatból. Összeállításunkban olyan tiktokkereket mutatunk be, akik azzal csalnak mosolyt az arcunkra, hogy kiválóan utánozzák a mindennapi hősöket.

Legyen szó anyukádról, apukádról, vagy a nagyszüleidről, a következő videókból garantáltan rájuk fogsz ismerni.

Kapi Levente

A fiatal véleményvezért több mint 130 000 felhasználó követi, a videói pedig 6 és fél millió kedvelést kaptak idáig. Legnépszerűbb feltöltéseiben a nagymamáját utánozza, olyan hitelességgel, hogy szem nem marad szárazon. Ilyenkor vörös, frufrus parókát visel, és hanglejtésében tökéletesen imitálja egy idős, 70-80 év körüli hölgy karakterét. Emlékezz vissza, hogyan viselkedett a nagymamád akár a ballagásodon, vagy a szülői értekezleten az osztályfőnököddel, illetve, hogy milyen, amikor valaki összetöri kedvenc sorozatkarakterének szívét. Levente felvételei között holtbiztos, hogy te is rá fogsz ismerni a nagymamádra.

@kapi_levente#kapilevente#nagyanya♬ eredeti hang - Kapi Levente

Stumpf Patrik

A mindennapokban Patrik grafikusként tevékenykedik, és TikTok-pályafutása elején csak a munkájáról, valamint kidolgozott felsőtestéről készített videókat. Később ráérzett a videógyártás ízére és különböző karakterek bőrébe bújt, akiket szórakoztató módon nap mint nap megelevenít. Szívesen utánozza a szüleit, a testvérét, de szívesen bújik olyan tucatszemélyek bőrébe is, akik elkerülhetetlenek a közösségi médiában, legyen szó a lájkvadász plázacicákról vagy a feszítős kondis srácokról. Legkedveltebb videói mégis azok, amelyekben kínos éttermi vagy kávéházi szituációkat mutat be, mint például a papír szívószál vagy a mindenmentes tej esete.

@stumpfpatrik Na ide sem kell többet menni! #fyp#foryoupage#foryou#xyzbca#stumpfpatrik♬ Restaurant - Unusual Ingredients

Czigány Judit

Judit közel tíz éve dolgozik a zenei és színházi életben, de csak 2019-ben szerzett országos ismertséget, amikor feltűnt a Sztárban Sztár leszek! versenyében. 2020-ban regisztrált a TikTokra, és azóta több százezren nézik a videóit. A felhasználók például imádták, amikor csillagjegyek vagy kutyafajták bőrébe bújva különböző dalokat énekelt, de követői kedvence mégis a „Nagyfaternál c. sorozat" videói. Ezeknél a videóknál az kerül a középpontba, hogy a a hagyományőrző nagyapa miért nem néz jó szemmel egy hétköznapi, ártatlan szokást vagy cselekvést. Legyen szó „magyaros-sushiról" vagy fehérje shake helyett elfogyasztott pálinkáról, az énekesnőn kétségtelenül jól fogsz szórakozni!

@cziganyjudit Pov: Nagyfaternál 3. #sushi#easterneuropean#kolbász#cziganyjudit♬ eredeti hang - Judit Czigány

Komjáthi Csaba

Nincs olyan TikTok felhasználó, aki ne ismerné Csabát és az #Erzsicsaládot. A tiktokkert közel 350 000 ember követi, és már a videói is 13 millió kedvelésnél tartanak. Először úgy utánozta Erzsit, vagyis az édesanyját, hogy piros pólót húzott a fejére, amit azóta egy rikító vörös parókára cserélt le. Csabit hol Erzsiként, hol a saját bőrében láthatjuk különféle anya-fia szituációkban, barátnős beszélgetésekben vagy más, hétköznapi élethelyzetekben. Az utóbbi időben TikTok-oldalán már nem csak ő szerepel: több közös videót is megosztott az igazi és utánozhatatlan Erzsivel. Szerencséjére édesanyja jól kezeli a helyzetet, és nem sértődik meg a róla készült felvételeken.

@csabakomjathi#fy#foryou#foryoupage#fyp#csabakomjathi#funny#joke#erzsi#erzsicsalád♬ eredeti hang - Komjáthi Csaba

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.