Agárdi Szilvinek a wc-ről küldött szerelmes üzenetet hódolója

Forrás: Agárdi Szilvi/Instagram -
Agárdi Szilvi párkapcsolat vécé szerelem hódoló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Agárdi Szilvi úgy érzi, hogy jelenleg nem áll készen egy párkapcsolatra, ennek ellenére a férfiak állandóan bombázzák őt az üzeneteikkel. Előfordul, hogy egészen meglepő helyekről küldenek neki hangüzeneteket.

Agárdi Szilvi volt a Palikék Világa by Manna Hová Tűnt? című műsorának legutóbbi vendége. Szilvi elmesélte, hogy nagyon élvezi civil foglalkozását, HR-esként dolgozik.

"HR-es vagyok, van egy cég, ahol segítek marketing dolgokban, felvenni embereket, interjúztatni, ezeket az online térben végzem."

Az énekesnő magánéletéről is vallott, elárulta, hogy rengeteg udvarlója van, ám jelenleg nem érzi magát késznek egy új párkapcsolatra.

Agárdi Szilvinek vécéről küldött szerelmes üzenetet hódolója Forrás: Agárdi Szilvi/Instagram

"A fiúk mindig udvarolnának, küldenek üzeneteket és fényképeket, de azzal nem tudok mit kezdeni.

Most az a legújabb heppjük, hogy hangüzeneteket küldenek. Volt egy olyan férfi, aki, miközben beszélt, szólt a templomi harang. Olyan is, aki azt mondta, hogy ne haragudj, itt ülök a wc-n, de késztetést érzek, hogy beszéljek neked, mert annyira tetszik, amit csinálsz"

– mesélte nevetve Szilvi.

"Nem vagyok ezekre nyitott, nagyon kedvesek a fiúk, hogy írnak, de zárt kapukat döngetnek" – tette hozzá az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.