Channing Tatum hasonmása: "Előfordult, hogy szex közben is az ő nevén szólítottak"

Forrás: Getty Images/2013 Getty Images/Stuart C. Wilson -
Channing Tatum Hasonmás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A chippendale táncos, Will Parfitt elképesztően hasonlít Channing Tatumra, sőt, van, aki szerint jobban is hasonlít rá, mint Tatum saját magára.

A walesi férfit rendszeresen összetévesztik a hollywoodi színésszel, mivel hasonló az arca, a testfelépítése, ráadásul hasonló karriert futott be, mint Channing Tatum a Magic Mike című filmben.

A Magic Man Australia táncosa, aki egyébként kifejezetten sikeres TikToker is, egy videójában elárulta, hogy előfordult, hogy a hálószobában, szex közben egy nő nem az ő, hanem a színész nevét kiáltotta - írja a Daily Star.

"Múlt éjjel szexeltünk, és te azt sikítottad, hogy "ó, Channing", miközben pontosan tudod, hogy az én nevem Will" - hangzott el a videóban.

A férfi követői természetesen nem tudnak elmenni szó nélkül a hasonlóság mellett. Volt, aki azt írta, hogy Will jobban hasonlít Channing Tatumra, mint Channing Tatum saját magára, de olyan kommentet is kapott már, hpgy ő a színész "jobb változata".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.