Furcsa dolog derült ki Csonka Andrásról: élő adásban vizsgálták meg, van-e szellem a színészen

Forrás: Csonka András/Instagram -
Ébredj velünk Ébredj velünk! Csonka András szellem élő adás Csonka Pici
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt időszakban nagyon sok spirituális témával foglalkoztak a Life TV Ébredj velünk című műsorában. Ezúttal az derült ki, van-e szellem Holdampf Lindán és Csonka Andráson.

Nemrég még attól volt hangos a Life TV stúdiója, hogy Kiss Kató léleklátó átadta Berki Krisztián üzenetét Hajdú Péternek. Ezúttal Kovács-Magyar András feltaláló, szellemi gyógyító érkezett a reggeli műsorba, hogy megvizsgálja, van-e szellem Holdampf Lindán és Csonka Bandin.

A gép nemcsak a szellemeket, de azt is képes megmutatni, hogy valaki földsugárzás felett fekszik-e otthon. A készülékre rá kell helyezni a kezet, 40 másodpercig rajta hagyni, majd érkeznek is az adatok.

Lindáról kiderült, hogy nincs vele szellem, jó helyen fekszik otthon, és bizony vannak párkapcsolati problémái. Mellékes információként András elmondta, hogy a Life TV stúdiójában három szellem van.

Csonka Piciről korábban Kiss Kató is azt mondta, hogy a vállán ül egy szellem, így a szellemi gyógyító őt is megvizsgálta a géppel. Kiderült, hogy nem tapad hozzá szellem, de otthon, ahol a fekhelye van, ott egy geopatikus földsugárzás; egy vízér felett fekszik.

"A bal oldalad van végig egy vízérben: bal váll, szív, és egy 30-40 centit, ha jobbra tudnál húzódni, már ki tudnál kerülni ebből"

-mondta a gyógyító.

Forrás: Csonka András/Instagram

Az adásrészletet ide kattintva lehet visszanézni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.