Kiderült, mi lett Pécsi Ildikó gödöllői villájának sorsa

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
Gödöllő Pécsi Ildikó villa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pécsi Ildikó halála után sokáig nem lehetett tudni, mi lesz a sorsa a gödöllői háznak. A színésznő fia örökölte a villát, és sokáig úgy volt, hogy lebontják, ám most új lakók éreztek.

Pécsi Ildikó fogadott fia, L. Péterfi Csaba a Kiskegyednek számolt be arról, hogyan alakult a művésznő otthonának sorsa.

L. Péterfi Csaba Forrás: Instagram/Csaba L. Péterfi

"Valóban, az örökös fiuk eladta a házat a 6000 négyzetméteres gyönyörű telekkel együtt. Egy család vette meg az ingatlant, akik a korábbi híresztelésekkel ellentétben nem dózerolták le, hanem már be is költöztek és folyamatosan dolgoznak rajta, újítgatják, szépítgetik. A vállalkozó, aki megvette az egész telket, úgy döntött, hogy felosztotta a kertrészt, hat vagy hét részre szedte és így értékesítette. Elképzelhető, hogy kis lakásokat fognak majd ezen a területen építeni. Én már rég jártam a ház környékén, hiszen különösebben nekem ott már nincs teendőm és keresnivalóm sem. Nem tudatosan érzelmi okok miatt kerülöm el, mert én nem tárgyakhoz szoktam egyébként ragaszkodni, a saját emlékeimből, élményeimből táplálkozom. Én nagyon örülök, hogy az a liliomfa, amit kihoztunk a kertből, az túlélte és most is gyönyörűen virágzik a Művészetek Házának belső udvarán. Azt is tudtam, hogy mely növények fontosak Ildikónak és azokat még az eladás előtt kimentettem és átültettem az én kertembe és azok szépen éldegélnek, de az még fontosabb, hogy Ildikó emléke tovább él" - idézte L. Péterfi Csabát a nuus.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.