Megakadt a csodaruha Kim Kardashian méretes hátsóján - Videó

Forrás: Getty Images/2022 Gotham/Gotham
Forrás: Getty Images/2022 Gotham/Gotham -
Marilyn Monroe MET gála kim kardashian
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár Marilyn Monroe sem volt XS-es méret, sőt: legendás elnökköszöntő ruhája végül kifogott az öltöztetőkön, akik az érzéki homokóraalakjáról is elhíresült Kim Kardashiant próbálták belepasszírozni.

A valóságshow-celeb és modell az idei MET-gálán viselte a muzeális értékű darabot, melyet csak arra a néhány percre bocsátottak rendelkezésére, amíg a vakuk kereszttüzében végigpózolta a vörös szőnyeget. Az afterpartin már egy másolatban volt kénytelen szórakozni, amit valószínűleg nem is bánt, tekintve, hogy az eredeti változatot csak úgy-ahogy sikerült ráerőltetni.

Kim Kardashian Forrás: Getty Images/2022 Gotham/Gotham

Kim feltűnően domborodó hátsóján az öltöztetők ugyanis nem tudták összekapcsolni a ruhát, ezért kreatív megoldáshoz kellett folyamodniuk. A tervezők hosszas tanakodást követően egy fehér kabáttal tették teljessé az összeállítást, mely ápolta és eltakarta a híresség kikandikáló idomait. A ruhapróbáról készült felvételt ITT tekintheted meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.