Müller Péter: Titokzatos okai vannak annak, hogy miért kerül valaki közel hozzánk

Forrás: Shutterstock -
barátság Müller Péter heti útravaló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló Müller Pétertől.

Hogy miért kerül valaki közel hozzánk, és a másik miért nem, annak titokzatos okai vannak, amit nem lehet megfogalmazni. De az ilyen csoda nagy érték, vigyázni kell rá.

Sokgyermekes anyának is van „kedvenc" gyereke, akkor is, ha ezt még maga előtt is titkolja. És van ember, aki lelkemnek-testemnek ismerős – a másik nem. Ahogy van, akivel szeretek beszélgetni, játszani, együtt tölteni sok időt, sőt még egy kicsit inni is – erre mondja a magyar, hogy „egyívásúak" vagyunk. Vagy még merészebben: szerelmetes barátaim. Ezek a legboldogabb kapcsolataink. Ha velük vagyok, észre sem veszem, hogy múlik az idő.

"Hogy miért kerül valaki közel hozzánk, és a másik miért nem, annak titokzatos okai vannak, amit nem lehet megfogalmazni. De az ilyen csoda nagy érték, vigyázni kell rá." Forrás: Shutterstock



Müller Péter korábbi írásait ITT olvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.