Nem fogunk örülni annak, ami az elkövetkezendő napokban vár ránk

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
eső zivatar meteorológia napsütés időjárás zápor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fátyolfelhők és a többórás napsütés mellett gomolyfelhőképződésre is számítani kell szerdán. A késő délelőtti óráktól estig több helyen alakulnak ki záporok, zivatarok. 

Csütörtök


Többórás napsütésre számíthatunk, majd délután megnövekszik a gomolyfelhőzet. Zápor, zivatar főleg estétől fordul elő. 20-27 fokos, kora nyárias idő várható. A déli szél megélénkül.

Péntek

Erősen felhős, vagy borult lesz az ég. Eleinte inkább csak a Dunántúlon, majd sokfelé valószínű eső, zápor, zivatar. 15 és 24 fok közé esik vissza a hőmérséklet, a Dunántúlon lesz a hűvösebb.

A késő délelőtti óráktól estig több helyen alakulnak ki záporok, zivatarok. Fotó: Csudai Sándor - Origo

Szombat

Marad a borongós idő, és további esőre, záporra, főleg keleten zivatarra van kilátás. 20 fok körüli értékeket mérhetünk. A délnyugati szél élénk lesz.

Vasárnap

Továbbra is magasra törnek a gomolyok, és szórványosan újabb záporok, zivatarok alakulnak ki. 21-22 fok körül alakul a maximum - írja a Köpönyeg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.