"Plusz húsz kilóval indulok útnak" - Király Linda ezért aggódik az Ázsia Expressz miatt

TV2 -
Ázsia Expressz Király Linda Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király Linda is részt vesz az Ázsia Expressz harmadik évadában testvérével, Király Viktorral.

Hamarosan indul az Ázsia Expressz harmadik évada. A műsorvezető ismét Ördög Nóri lesz, ami miatt a családnak komoly döntést kellett hoznia, és már az új versenyzők kilétére is fény derült. Király Linda testvérével együtt indul a hajszán, az orvosai azonban óva intették őt.

Király Linda és Király Viktor szerepelnek az Ázsia Expressz harmadik évadában TV2

"Tudom, hogy van hova fogynom még, és az sem zavar, hogy nem a legelőnyösebb ruhákban látnak majd a nézők. Nekem ez már régen nem a hiúságról, hanem az egészségemről szól. Van annál nagyobb probléma a világon, mint hogy én hány kiló vagyok. Mára megtanultam tisztelni a testemet, teljesen másképp tekintek rá, mint amikor jöttek fel rám a kilók. Akkor szorongtam, nem akartam emberekkel találkozni, de mára ezt teljesen elengedtem. Harminc kilót fogytam eddig, plusz húsz kilóval indulok útnak, a huszonöt kilós hátizsákkal elképesztően magas páratartalomban. Nagyon kemény lesz."

Lindát sokkal jobban érdekli, hogyan tudja mejd megőrizni az egészségét, hiszen pajzsmirigyproblémákkal és agyalapi mirigy daganattal küzdött.

"Jobban foglalkoztat, hogy a gyógyszerek szedésével, a hormonális problémáimmal hogyan boldogulok, hiszen a gyógyszerek mellé mindig kell néhány falat a gyomromba. Egyeztettem az orvosaimmal, és azt mondták, hogy figyeljem a testem jelzéseit, és óvatosságra intettek,de a stáb ebben is a segítségemre van" - mondta a Blikknek Linda.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.